neděle 7. října 2012

Citáty týdne 1.-7.10.2012


Nepřítel pojmenován

"...ona levicová kulturně mediální fronta pořád neunesla to, že po listopadu ’89 se jí nepodařilo dostatečným způsobem oslovit naši veřejnost.... Nenávist těch lidí, kteří, ač si mysleli, že se jim podařil sarajevský atentát, přesto prohráli, to je frustrace, kterou oni do dnešního dne nejsou schopni unést, a dokazuje to jejich osobní a lidskou ubohost.

Václav Klaus v rozhovoru pro Lidové noviny 6.10.2012



Pavel Kohout o Václavu Klausovi

"...zálibně rozdával rány pod pás a sám neuměl přijmout ty na solar, které chápal jako úder všemu lidu."

Trilobit, MF Dnes 6.10.2012


Irena Obermannová o Václavu Havlovi

"Havel byl srab"

Titulní strana týdeníku Týden 1.10.2012, která vycházela z rozhovoru s Irenou Obermannovou: "Václav Havel byl srab. Koneckonců i hrdina může být srab. Několikrát mi řekl, že se mu kniha líbila a pak takto otočí? Je to zbabělé a já si za tím stojím."


Pražská doprava očima exředitele DP

„Dopravní podnik je v historicky nejhorším ekonomickém stavu a bude potřebovat člověka, který se nebude bát nazývat věci pravým jménem a nebude se bát politiků...“ 

Bývalý ředitel Martin Dvořák na dotaz Hospodářských novin 3.10.2012, zda by se přihlásil do probíhajícího konkurzu na místo ředitele pražského Dopravního podniku

komentář: Jako uživatel služeb DP mám pocit, že se po Dvořákově odchodu spíše zlepšují. Teprve pod novým vedením se podařilo DP zlikvidovat v metru černé výlepy plakátů. Stačilo na to pár milionů pro právníky, zatímco dříve se vyhazovaly desetimiliony na zbytečný marketing.



Další Avon Lady?

- Čím se zabýváte v mezidobí, ...kdy nikam nekandidujete?
- Pracuji jako marketingová ředitelka našich rodinných firem...
- A čím se rodinná firma zabývá?
- Distribucí chemikálií a kosmetiky.

Rozhovor s Janou Bobošíkovou, MF Dnes 6.10.2012

komentář: Všechna česká média stále uvádějí Pavla Bobošíka jako "podnikatele se sklem", který "řídí Sklářskou Huť Libochovice", přestože ten podnik je už několik let v konkursu a Pavel Bobošík podniká s firmou YPO Czechoslovak chapter, s.r.o., která má tyto předměty podnikání: zprostředkování obchodu a služeb, pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti a činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců.


Žádné komentáře:

Okomentovat